Zandkunstenares Helene

Zandkunstenares Helene

Zandkunstenares Helene treedt op in kerken, bij maatschappelijke organisaties, scholen, bedrijven, particulieren, festivals en evenementen rond de feestdagen of in voorstellingen binnen en buiten. Voor meer informatie klik hier

“Zandkunst is prachtig, sprookjesachtig en het verwondert mensen. Mensen zitten op het puntje van hun stoel. Wat wordt er nu weer getekend? Op de achtergrond klinkt mooie muziek en de plaatjes vormen een verhaal.

Zandkunst maakt toeschouwers rustig, vrolijk en dromerig.  Het is een kunstvorm die veel zintuigen in beweging brengt; ogen, oren, gevoel en creativiteit worden aangeraakt.”

Over zandkunstenares Helene

Ik zie mijzelf als kunstenaar en creatief ondernemer. Ik wil altijd graag innovatief zijn. Iets bedenken wat nog niet veel bestaat. Een doel van mij is mensen verhalen vertellen en meenemen met hun gevoelens. Daarom ben ik zandkunstenares geworden.

Het voordeel van de zandkunst is dat er veel werk in korte tijd gemaakt wordt en dat veel mensen tegelijkertijd ervan kunnen genieten. Een breed publiek van kinderen en volwassenen van 4 tot 100 jaar genieten van de zandkunst.

Voor meer informatie email naar Helene Wieringa-Pruijssen. Klik hier voor een overzicht van de andere activiteiten van Helene.