Consultancy direct marketing

Wij bieden professionele begeleiding en consultancy op het gebied van fondsenwerving en direct marketing campagnes. Dankzij onze uitgebreide en diverse ervaring met verschillende direct marketing media kunnen wij uw organisatie uitgebreid adviseren en ondersteunen.

Marketeer in hart en nieren

Consultancy

Harm Jan Wieringa is een ervaren ondernemer in direct marketing, gespecialiseerd in het bereiken van specifieke doelgroepen en niche markten. Met succesvolle producten zoals  Escaperoom Barneveld en een breed scala aan listbroking-activiteiten heeft hij een uitgebreide expertise opgebouwd in zowel direct marketing als online marketing.

Ervaring

Hij heeft meerdere jaren in Brazilië gewerkt als ontwikkelingswerker en fondsenwerver. Daarnaast heeft hij waardevolle ervaring opgedaan in zowel de grafische sector als de telemarketingbranche. Als interim professional heeft hij met succes als marketingmanager gewerkt bij een vooraanstaande uitgeverij met levensbeschouwelijke thema’s.

Daarnaast heeft hij verschillende interim opdrachten uitgevoerd voor diverse organisaties in de charitatieve sector. Hij heeft ook met veel enthousiasme workshops gegeven over onderwerpen als effectieve marketing, de kerkelijke kaart van Nederland, overtuigend schrijven en succesvolle fondsenwerving.

Bovendien is hij betrokken geweest als media-adviseur bij diverse magazines. Als ondernemer heeft hij internationale ervaring opgedaan in de freelancemarkt en de datingindustrie, waarbij hij zich met name bezighield met innovatieve financiële producten en diensten. Onlangs heeft hij een escaperoom in Barneveld geopend, wat zijn nieuwste onderneming is.

De afgelopen jaren toont hij zijn veelzijdigheid door op te treden als gastheer, spreker en acteur tijdens de zandkunstvoorstellingen van zandkunstenares Helene. Deze ervaring heeft zijn talent en betrokkenheid nog verder versterkt.

Functies

Harm Jan heeft een diverse werkachtergrond binnen verschillende maatschappelijke organisaties. Daarnaast bekleedde hij een bestuursfunctie bij een liefdadigheidsinstelling. Bovendien heeft hij het initiatief genomen tot het oprichten van een Broodfonds, met als doel ondersteuning van ZZP’ers bij arbeidsongeschiktheid. Bekijk hier de referenties en meer informatie.

Creatieve duizendpoot 

Consultancy

Helene Pruijssen beschikt over een achtergrond in public relations en creatieve communicatie, wat haar een waardevolle troef maakt. Met meerdere jaren ervaring in de PR-sector heeft Helene uitstekende vaardigheden ontwikkeld. Ze heeft met succes inspirerende presentaties verzorgd voor diverse charitatieve organisaties gedurende vele jaren.

Bovendien is Helene een veelzijdig talent en treedt ze regelmatig op als organisator, spreker, zandkunstenaar en presentator bij diverse evenementen. Ze heeft ook waardevolle bijdragen geleverd als auteur en redactielid van een vooraanstaand magazine.

Ervaring

Helene is een ervaren professional in drama en kleine kunsten, met uitgebreide expertise op haar vakgebied. Ze biedt inspirerende workshops aan op het gebied van kunst, cultuur en communicatie. Daarnaast beheert ze haar eigen kunstatelier en werkt ze als creatief therapeut. Voor meer informatie kunt u terecht op de volgende websites: www.atelierhupsakee.nl en www.detekenschool.nl

Onze consultancy-diensten omvatten onder andere :

  • Het ontwerpen en vormgeven van effectieve wervingscampagnes.
  • De uitvoering en begeleiding van succesvolle promotiecampagnes.
  • Analyse van de optimale toewijzing van promotiemiddelen.
  • Kosten/baten-analyse van promotiecampagnes.
  • Het opzetten en uitvoeren van enquêtes en marktonderzoeken.
  • Fondsenwerving op interim-basis.
  • Creatieve workshops op inspirerende locaties.
  • Direct marketing workshops op locatie.
  • Advies, planning en inkoop van media.

Voor meer informatie over onze consultancy diensten neemt u contact op via 06-53540544 of e-mailen.