consultancy

Vakkundige project(bege)leiding of detachering op het gebied van (fondsen)werving of direct marketing campagnes.

Door onze brede en ruime ervaring met diverse direct marketing media kunnen wij uw organisatie uitgebreid adviseren.

Marketing onderneming

Harm Jan Wieringa
SONY DSC

Harm Jan Wieringa heeft een direct marketing onderneming voor specifieke doelgroepen en niche markten. Met producten zoals  Escaperoom Barneveld en diverse listbroking activiteiten heeft hij inmiddels veel ervaring opgebouwd in direct- en online marketing.

Ervaring

Een aantal jaren is hij als ontwikkelingswerker en fondsenwerver in Brazilië werkzaam geweest. Tevens is hij geruime tijd werkzaam geweest in de grafische sector en telemarketing branche. Als interim heeft hij een aantal jaren gewerkt als marketing manager bij een levensbeschouwelijke uitgever. Tevens heeft hij diverse interim klussen gedaan voor diverse organisaties in de charitatieve sector. Ook heeft hij veel workshops gegeven over onderwerpen zoals marketing, de kerkelijke kaart van Nederland, wervend schrijven en fondsenwerving. Tevens was hij als media-adviseur betrokken bij diverse magazines. Als ondernemer is hij internationaal actief geweest in de freelancemarkt en datingbusiness en hield hij zich bezig met alternatieve financiële producten en diensten. Recent is hij een escaperoom in Barneveld gestart.

Functies

Hij is in diverse functies binnen maatschappelijke organisaties actief en is bestuurslid geweest voor een charitatieve organisatie. Tevens heeft hij een Broodfonds opgericht om ZZP’ers te ondersteunen in geval van arbeidsongeschiktheid. Hier leest u de referenties.


   

Helene Pruijssen heeft als achtergrond public relations en creatieve communicatie. Helene heeft een aantal jaren gewerkt in de PR. Ze verzorgde jarenlang presentaties voor diverse charitatieve organisaties. Is organisator, spreker, zandkunstenaar en presentator bij diverse evenementen. Was auteur en redactielid van een magazine.

Ervaring

Helene heeft veel ervaring op gebied van drama en kleine kunsten. Helene geeft creatieve workshops op gebied van kunst, cultuur en communicatie. Zij heeft een eigen kunstatelier en is creatief therapeut. Lees meer op de sites  www.atelierhupsakee.nl en www.detekenschool.nl

Enkele voorbeelden van onze consultancy-diensten zijn :

  • ontwerp en vormgeving van wervingscampagnes
  • uitvoering en begeleiding promotiecampagnes
  • analyse optimale allocatie van (huidige) promotiemiddelen
    • (kosten/baten) analyse promotiecampagnes
  • inrichten en uitvoering enquêtes/marktonderzoeken
  • fondsenwerving (ad interim)
  • creatieve workshops op lokatie
  • dm workshops op lokatie
  • media-advies, -planning en -inkoop

Voor meer informatie kunt u bellen met 0342-424404 of e-mailen info@nawplus.nl.